Generalforsamling

Foreningen for

Nordisk Nonfiktion

 

BLIV MEDLEM

 

For et beskedent beløb kan du blive medlem af FNNF.

NYHEDSBREV

Meld dig til FNNF's mailliste ved at sende en mail til info@nonfiktion.com.

FACEBOOK

FNNF er også på Facebook.

Følg os via linket.

Info om generalforsamling

FNNF holdt sin stiftende generalforsamling onsdag den 13. november i foredragssalen i Politikens Hus. Referat fra generalforsamlingen og det konstituerende bestyrelsesmøde findes her.

 

Programmet for aftenen var:

19.00: Et blik fra den anden side. Efterforskningschef Bent Isager-Nielsen, der medvirkede i Line Holm Nielsens “Kuppet”, fortæller om, hvordan det egentlig er at medvirke i et stykke litterært, tidskrævende nonfiktion – og uddeler gode råd til skribenter.

 

19.50: Pause

 

20.05 FNNF: Præsentation og stiftende generalforsamling. Se udspil til vedtægter.

 

20.50: Pause

 

21.05: Hvordan få noe vakkert ut av en grusom historie? Ingunn Røren og Ronald Hole fra Bergens Tidende fortæller om research, etiske udfordringer og multimediedelen bag ”Jannes historie”. Læs fortællingen her: http://multimedia.bt.no/janne/.

 

22.00: Tak for nu – og på gensyn.

 

Sted: JP/Politikens Hus, Foredragssalen, indgang via Vestergade 28, København.

 

Praktisk: Hvis du vil med, skal du sende en mail til info@nonfiktion.com med dit navn. Der er omkring 100 pladser, og det er først til mølle. Der er gratis entré.

 

Lidt om det vigtige: Vi håber, at de fleste af jer vil være med i foreningen – som ”menige” medlemmer eller som en del af Engagementet og/eller bestyrelsen. Se endelig mere i det udspil til vedtægter, som vi har lagt ud på hjemmesiden.

 

Meget vigtigt: Vil du være med i bestyrelsen, så skriv det i en mail til info@nonfiktion.com senest tre dage før den stiftende generalforsamling, altså i løbet af den 10. november. Vil du være en del af Engagementet må du også gerne sende os en mail om det.

 

Også vigtigt: Kommentarer eller konkrete forslag til ændringer i vedtægterne modtages på samme mail – og også senest den 10. november.

 

På snarligt gensyn. Vi glæder os helt vildt.

 

Tina Andersen, Søren Flott og Jesper Gaarskjær