Medlemsfordele

Foreningen for

Nordisk Nonfiktion

 

BLIV MEDLEM

 

For et beskedent beløb kan du blive medlem af FNNF.

NYHEDSBREV

Meld dig til FNNF's mailliste ved at sende en mail til info@nonfiktion.com.

FACEBOOK

FNNF er også på Facebook.

Følg os via linket.

Medlem af FNNF

Som medlem af FNNF får du adgang og fortrinsret til foreningens arrangementer og aktiviteter, store som små, ligesom du bliver en del af foreningens netværk og fællesskab med mulighed for faglig sparring og udvikling.

Det er også muligt at blive en mere aktiv del af foreningen som del af Engagementet. Her kan medlemmerne for alvor være med til at udvikle FNNF ved f.eks. at løfte konkrete opgave og sætte projekter og idéer i gang, både nationalt og internationalt.

Af andre medlemsfordele er skrivetips, læsetips og adgang til fantastisk nonfiktion og mulige rabatter og eksklusive premierer.

 

En central del af FNNF er foreningens arrangementer, store som små. Nogle aktiviteter har et fællesnordisk sigte, mens andre vil foregå nationalt og lokalt. I kalenderen kan du se de aktuelle aktiviteter.

 

Andre eksempler på aktiviteter, der arbejdes på i foreningen:

 

• Fortælleaftener og foredrag – både journalister og forfattere, men også f.eks. manuskriptforfattere, tegneserieskabere og andre ikke-journalistiske fortællere.

 

• Skriveseminarer – f.eks. over en weekend med workshops for både øvede og mindre erfarne skribenter.

 

• Temadage – f.eks. om at bruge Rigsarkiverne, om at få sparket døren ind og komme med i kulissen, om vores forræderiske erindringer, coaching til nonfiktion, hvordan pitcher du din bogidé, hverdagsfortællingen, kom af med din skriveblokering.

 

• Fyraftensmøder, pop-up-aftener og kom-til-middag – f.eks. en aften under overskriften: "Kom med en idé, du ikke har fået gjort noget ved (og drik cocktails)".

 

Læseklubber – med nonfiktion, klassikere og skønlitteratur, vi kan lære af.

 

Her kan du se, hvordan du bliver medlem.