Nyheder

Foreningen for

Nordisk Nonfiktion

 

BLIV MEDLEM

 

For et beskedent beløb kan du blive medlem af FNNF.

NYHEDSBREV

Meld dig til FNNF's mailliste ved at sende en mail til info@nonfiktion.com.

FACEBOOK

FNNF er også på Facebook.

Følg os via linket.

FNNF en realitet

På en energisk og inspirerende stiftende generalforsamling fik Norden en ny nordisk forening for journalistiske fortællinger den 13. november 2013. Det foregik i foredragssalen i Politikens Hus hvor omkring 60 fremmødte fortælle-entusiaster var med til at vedtage de første vedtægter og vælge bestyrelse, formand og revisor.

Her på siden vil snart komme et referat fra aftenen med præsentation af bestyrelsen, ligesom det bliver muligt at melde sig ind som medlem og gøre brug af medlemsfordelene.

 

Generalforsamling 13. november

FNNF holder stiftende generalforsamling ONSDAG DEN 13. NOVEMBER i København. Det holdes i JP/Politikens Hus, Foredragssalen, indgang via Vestergade 28, København.

Vi er også klar med programmet som byder på interessante gæster og yderligere præsentation af foreningen. Så sæt et stort, fedt kryds i kalenderen allerede nu - og meld din ankomst via mail: info@nonfiktion.com.

Der er 100 pladser, og det er først til mølle. Og det koster ikke noget.

JG/31.10.2013

 

Stor interesse for FNNF

I løbet af sommeren har FNNF fået flere end 350 følgere på Facebook. Det vidner om en stor interesse og et lovende engagement for foreningen og for de journalistiske fortællinger.

Siden her vil løbende opdateres med nyheder om foreningen og om nonfiktion generelt. Du kan også melde dig til maillisten. Så vil du modtage vores nyhedsbrev og høre fra os, når der er nyt at fortælle.

JG/31.10.2013