Engagementet

Foreningen for

Nordisk Nonfiktion

 

BLIV MEDLEM

 

For et beskedent beløb kan du blive medlem af FNNF.

NYHEDSBREV

Meld dig til FNNF's mailliste ved at sende en mail til info@nonfiktion.com.

FACEBOOK

FNNF er også på Facebook.

Følg os via linket.

Engagementet

Engagementet er stedet for dig, der gerne vil spille en mere aktiv rolle i FNNF. Det er en samling af medlemmer, der vil være med til at planlægge og afholde arrangementer, udvikle foreningen, stå for konkrete opgaver og ellers sætte aftryk på FNNF's virke, både ind- og udadtil.

Vil du være en del af Engagementet, så send en mail til info@nonfiktion.com. Vi samles første gang efter sommerferien 2014.

 

I vedtægterne står følgende om Engagementet:

 

§5: Engagementet

Engagementet er foreningens muskler, og her kan medlemmerne for alvor være med til at udvikle FNNF, løfte de konkrete opgaver og være en del af maskinrummet, så foreningen fungerer og kan udvikle sig. Engagementet kan også bringe idéer til aktiviteter i spil og derigennem være med til at tegne foreningen og fungere både nationalt og internationalt.

 

Stk. 2: Aktiv i Engagementet

At være med i Engagementet kræver ikke andet, end at man er betalende medlem af FNNF. Der er ingen øvre grænse for antallet af engagerede, de er ikke på valg og kan til enhver tid melde til og fra.

 

Stk. 3: Bestyrelsen og Engagementet

Bestyrelsen kan til enhver tid få hjælp af Engagementet til at føre foreningens arbejde ud i livet, og Engagementet kan altid kontakte bestyrelsen med forslag og ideer, der kan fremme FNNF’s formål. Bestyrelsen fører hele tiden en opdateret liste over medlemmer, der gerne vil være med i Engagementet.