Bestyrelsen

FACEBOOK

FNNF er også på Facebook.

Følg os via linket.

Søren Flott (formand)

Jeg er en af stifterne af FNNF. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og Concordia University i Montréal (2004) og har arbejdet med fortællende journalistik siden. Jeg er freelancer og har været det de sidste 10 år og skriver artikler til Dagbladenes Bureau, Historie, Vi læser m.m. Desuden skriver jeg bøger og underviser jeg på DMJX Efteruddannelse.


Malene Wichmann

Jeg er kulturjournalist og radiovært på DR, hvor jeg blandt andet laver reportager, portrætter og fortæller om klassisk musik på DR P2.

Jeg har været FNNF-medlem siden foreningen blev oprettet og har lige så længe nydt at være en del af et forum, hvor alle deler min interesse for fortællende journalistik, og alle gavmildt deler ud af deres viden og erfaringer. 


Martine Bentsen

Jeg er uddannet journalist på RUC i 2007 og har arbejdet seks år som journalist, hvor jeg bl.a. skrev bogen “Rejs med børn". Jeg arbejder  på Journalistik på RUC, hvor jeg arbejder på min ph.d.-afhandling. 

 

Jannie Elisa Fjordside

Jeg har været med i FNNF siden foreningens start og er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2013. Bidrog til en antologi udgivet i 2014 og udgav i 2018 erindringsromanen 'Tilbage til Transkei - Historien om mit Sydafrika'.

 

Tina Andersen

Jeg er en af stifterne af FNNF og er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994 og cand.public fra Syddansk Universitet i 2009 med speciale i fortællende journalistik. Engang journalist på Det Fri Aktuelt og fagmedarbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men i dag selvstændig erhvervsdrivende, der brænder for fremtidens journalistik.